Все про правильну засмагу

Все про правильну засмагу

Для того, щоб повністю насолодитися відпусткою, проведеним на березі моря, потрібно знати кілька основних правил засмаги, незнання яких може привести до дуже неприємних наслідків для шкіри. В першу чергу, ті відпочивальники, яких природа нагородила дуже світлим відтінком шкіри і волосся, великою кількістю родимих ​​або пігментних плям (великих і маленьких розмірів), повинні якомога менше часу проводити на сонці, а краще не засмагати взагалі. Дуже світла шкіра схильна до сонячних опіків, а крім того, до різних захворювань, які можуть бути викликані впливом ультрафіолетових променів. Ваш найкращий вихід - крем-автозагар.

В цілому, кожному майбутньому відпускнику краще дотримуватися основних правил засмаги:

  • перед поїздкою підготуйте шкіру до сонячних променів - 1-2 рази відвідайте солярій, який допоможе створити природний захист від сонячних променів, і надати шкірі золотистий відтінок.
  • в перші дні на морському берега не з'являйтеся на пляжі без сонцезахисного крему. Особливо стежте за обличчям, плечима і грудьми - адже це найбільш вразливі для сонячних променів місця. Рекомендується насос на них крем кожні півгодини, а також повністю оновлювати його шар перед купанням.
  • перший час обмежуйте час перебування на відкритому сонці, поступово збільшуючи його - так Ви дасте шкірі звикнути і забезпечите собі якісний і красивий загар. Однак, при будь-якому розкладі, знаходиться на сонці більше години не рекомендується. Пам'ятайте про те, що в обідній час сонце особливо пекуче, тому намагайтеся після 11 ранку перебувати в тіні.
  • обов'язково надягайте сонцезахисні окуляри та головний убір - захистіть волосся від ламкості, а шкіру - від появи дрібних зморшок.
  • під час засмаги міняйте положення - перевертається кожні 10 хвилин.
  • після прийняття сонячних ванн прийміть прохолодний душ і нанесіть живильний крем або лосьйон, а також можете скористатися нашою новою послугою - грязелікування сульфідними грязями.

 Таким чином, Ваш відпочинок принесе Вам тільки приємні емоції, і додому Ви повернетеся веселими, відпочивши і засмаглими.

<< попередня новина | наступна новина >>
Забронювати номер

Для перегляду сайту, оновіть версію вашого браузера!