Модні тренди цього літа

Модні тренди цього літа

Літня мода 2017 року диктує свої правила, і в нашій статті "Пляжная мода 2017" ми вже говорили про деякі її особливості, і про те, які купальники будуть в тренді цього сезону. Однак, одними купальниками пляжна мода не обмежується, тому пропонуємо Вашій увазі кілька модних новинок, надівши які, Ви безсумнівно привернете до себе загальну увагу.

Парео. На сьогоднішній день практично жодна модниця не виходить на пляж такого обов'язково атрибута, як парео, яке фактично вже є частиною купального костюма, без якого складно його уявити. Цього року вибирайте парео з яскравими тропічними принтами -ананаси, екзотичні птахи і пальми, чудові орхідеї і далекі острови стануть Вашими вірними помічниками в створенні ідеального образу.

Капелюх. Для захисту від сонячного удару необхідний головний убір, і в цьому році солом'яним капелюхам в цьому немає конкурентів - широкополі моделі, прикрашені яскравими стрічками, не мають собі рівних як в захисті від сонячних променів, так і в доповненні ультрамодного літнього вбрання.

Взуття. Для прогулянок по піщаному берегу найбільш підходящими є сандалі на високій пласкій платформі - цього літа вони представлені з яскравими кольоровими смугами, металевим блиском або незвичайним ефектом "колорблок". Вони також чудово підійдуть і для вечірнього вбрання.

 

Рушник. "Писком" моди 2017 року, безсумнівно, є яскраві круглі рушники. Завдяки австралійським сестрам-дизайнерам, які розробили дану новинку для відомої торгової марки The Beach People, круглі рушники стали справжнім хітом цього літа.

<< попередня новина | наступна новина >>
Забронювати номер

Для перегляду сайту, оновіть версію вашого браузера!