Пляжна мода цього року

 Пляжна мода цього року

Підготовка до пляжного сезону (особливо це стосується милих дам) починається з походів по різних магазинах в пошуках нового модного купальника. Звичайно, він є найважливішим атрибутом будь-якого відпочинку на морському березі, і хочеться, щоб він був найсучаснішим і стильним. Цього літа в тренді яскраві кольори і оригінальні принти при максимально простому крої, доповненням до яких послужать різні аксесуари у вигляді браслетів і інших прикрас.

 
Але не будемо також забувати і про те, що без деяких інших деталей гардеробу на пляжі Вам також не обійтися. Хітом літа 2014 року по праву можна назвати туніки, які не тільки вдало доповнять Ваш образ, а й допоможуть вчасно прикритися від палючого сонця. У літніх колекціях всіх відомих дизайнерів туніки представлені у величезній різноманітності, переважно з напівпрозорих легких тканин, що не приховають від загального огляду Ваш новий модний купальник.

Також в особливій пошані були і залишаються парео - універсальна річ, яка послужить і як хустку, і як сарафан або накидка. Багато дизайнерів пропонують парео, що поєднуються з купальниками по стилю і малюнку.

Ще один модний рада: літні сукні та сарафани в цьому році краще вибирати максі - в модних колекціях цього року вони займають особливе місце.

У будь-якому випадку, модні тенденції - це не більше ніж проста порада, вибирайте те, що Вам подобається, і Ви будете чарівні!

<< попередня новина | наступна новина >>
Забронювати номер

Для перегляду сайту, оновіть версію вашого браузера!